Social Media

Coffee tour: Zlín

Včera jsme s Ondrou vyrazili na takový malý jednodenní výlet po kavárnách ve Zlíně. Navštívili jsme dvě, které nám přišly jako ty nejlepší, které tam mají, prošli jsme se kampusem Univerzity Tomáše Bati a navštívili zlínskou klasiku - mrakodrap.

První kavárna, kterou jsme navštívili byla Továrna, hned v centru Baťovských továren. Měli jsme štěstí a ještě jsme stihli snídaně, takže jsme ochutnali ham&eggs menu s kávičkou a freshem a nakonec ještě dezert. Jídlo bylo docela dobré, akorát zelenina trošku stará, ale jinak mi všechno chutnalo a prostředí je krásné!
Potom jsme navštívili mrakodrap, kde jsem už byla mockrát.. ale vždy to stojí za to. Je tam super výhled a budova je industriální a zajímavá na focení.
Fotka z kampusu UTB.
A nakonec Cafe Malá scéna. Na této kavárně je unikátní to, že je hned vedle divadla a když chcete jít na wc, tak musíte projít kolem divadelní šatny - má to své kouzlo a navíc navštívíte další industriální prostory s velkými okny. Dali jsme si bohužel už jen Kusmi tea a limonády (protože jsme byli plní z Továrny), oboje moc dobré a prostředí taky příjemné!

Okomentovat

Instagram

Theme by BD